Algemeen

Vanaf 1 januari is de praktijk van dokter Dagevos overgenomen. De praktijk gaat verder onder de naam: Huisartsenpraktijk Zutphenseweg.

De praktijk verhuist naar Zutphenseweg 23A.

De medische zorg zal worden verleend door huisarts EA Norde. Op woensdag is zij afwezig en kunt u een andere huisarts treffen.

De assistentes Annet en Erna blijven werkzaam in de praktijk. Tevens kunt u terecht bij onze POH-GGZ.

 

Spreekuren

Alle spreekuren zijn op afspraak. Afspraken kunt u aanvragen voor 10:00 uur. Indien medisch noodzakelijk wordt u dezelfde dag gezien. Het kan bij drukte voorkomen dat u niet dezelfde dag terecht kan. Hiervoor vragen wij uw begrip.

De assistentes hebben hun eigen spreekuur voor:

  • Uitstrijkjes
  • Aanstippen van wratten
  • Bloeddrukcontrole
  • Suikercontrole
  • Hartfilmpjes
  • Even vele andere zaken

 

Huisbezoeken

Aan het eind van de ochtend en in de loop van de middag worden huisbezoeken afgelegd. U kunt deze telefonisch aanvragen voor 10:00 uur.

Indien mogelijk vragen wij u om naar de praktijk te komen. In de praktijk hebben wij betere onderzoeks- en behandelmogelijkheden.

Verwacht u de huisarts bij u thuis nadat u uit het ziekenhuis bent ontslagen, dan verzoeken wij u dit telefonisch te laten weten.

 

Recepten

Medicijnen kunt u herhalen via de receptenlijn (0575 – 55 0524). Recepten die voor 12:00 uur zijn ingesproken, kunt u de volgende werkdag na 16:00 uur ophalen bij uw apotheek.

 

Laboratorium

U kunt dagelijks bloed laten prikken tussen 08:00 en 09:00 uur. Dit wordt verzorgd door het lab van het Gelre Ziekenhuis. U heeft hiervoor een formulier nodig van uw huisarts of specialist.

 

Nieuwe patiënten

Wij zijn open voor nieuwe patiënten. Indien u zich wilt inschrijven kunt u hiervoor een formulier vragen bij de assistente.

 

Huisartsenpost Zutphen   0900 – 200 9000

Buiten openingstijden kunt u voor spoedgevallen terecht bij Huisartsenpost Zutphen. Bel altijd eerst voor een afspraak en houdt uw verzekeringsgegevens bij de hand. De assistente van de huisartsenpost zal een beoordeling maken of er een telefonisch advies, consult op de huisartsenpost of een visite noodzakelijk is. Bij levensbedreigende zaken schakelt zij een ambulance in.

 

Waarneming

Tijdens vakanties of nascholing van de huisartsen kunt u terecht bij 1 van de andere praktijken.

Patiënten waarbij de achternaam begint met A t/m K: Dr Albers en Dr Tanis

Patiënten waarbij de achternaam begint met L t/m Z: Dr de Jong

 

Klachten

Heeft u tips of opmerkingen ten aanzien van onze praktijkvoering laat het ons weten! Bij klachten kunnen we in goed overleg een oplossing zoeken. U kunt hiervoor gebruik maken van het klachtenformulier.

Vindt u het lastig om dit met ons te bespreken of komen wij er samen niet uit dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. U kunt het klachtenformulier gebruiken op de website van SKGE. De klachtenfunctionaris is eventueel te bereiken op telefoonnummer 088 0229190.

Als u er met uw huisarts en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschillen instantie huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter (jurist) en uit leden namens de patiënten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris die ook jurist is.

Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend. Meer informatie kunt u in de folder vinden in de wachtkamer en op www.skge.nl.